U bent hier:      Home    »    Vastgoed

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte van circa 415 m2

In de nabijheid van de A18 gelegen representatieve kantoorruimte, totaal circa 415 m2. Grotendeels voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Tevens voorzien van pantry en toiletgroep. Parkeren op eigen terrein.

Huurprijs € 65 /m²/jaar.

Interesse? Check onderstaande link. Voor vragen/een bezichtiging kunt u contact opnemen met Steentjes Makelaars, telnr.: 0544-372220

http://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/doetinchem/object-85488933-expeditieweg-7/  

 

Kantoorruimte met zichtlocatie op de A18

Een unieke zichtlocatie, pal aan de A18, gelegen moderne en representatieve kantoorruimte op de 2e verdieping. Bouwjaar 2003. De kantoorruimte wordt nagenoeg turn-key opgeleverd. Compleet met systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, c.v.- en airco-installatie, databekabeling, laminaatvloeren, etc. De tweede verdieping heeft een oppervlakte van circa 270 m2, opgedeeld in showroom, kantine/pantry, toilettengroep en patchruimte.  Algemene gegevens; het pand is voorzien van een personenliftinstallatie, parkeergelegenheid op eigen terrein, eventueel extra bedrijfshal bij te huren.

Huurprijs op aanvraag.

Interesse? Check onderstaande link. Voor vragen/een bezichtiging kunt u contact opnemen met Steentjes Makelaars, telnr.: 0544-372220

http://www.fundainbusiness.nl/kantoor/doetinchem/object-85479903-expeditieweg-6-c/  

 

Representatie kantoorruimte op de 3e verdieping

Een unieke zichtlocatie, pal aan de A18, gelegen moderne en representatieve kantoorruimte op de 3e verdieping. De kantoorruimte wordt nagenoeg turn-key opgeleverd. Compleet met systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, c.v.- en airco-installatie, databekabeling, laminaatvloeren, etc. 

De derde verdieping heeft een oppervlakte van 308 m2, opgedeeld in wachtruimte, gang/wachtruimte, 5 kantoorruimtes, 2 kantoor/vergaderruimtes, archiefruimte, bergruimte, keukenblok, toiletten en patchruimte. 

Algemene gegevens; het pand is voorzien van een personenliftinstallatie, parkeergelegenheid op eigen terrein, eventueel extra bedrijfshal bij te huren.

Huurprijs op aanvraag.

Interesse? Check onderstaande link. Voor vragen/ een bezichtiging kunt u contact opnemen met Steentjes Makelaars, telnr.: 0544-372220 

http://www.fundainbusiness.nl/kantoor/doetinchem/object-85485059-expeditieweg-6-d/