U bent hier:      Home    »    Service    »    Bouwkundige inspectie

Bouwkundige inspectie

Met goed en regelmatig onderhoud houdt u de kwaliteit van uw pand op peil. Uw bezit gaat daardoor langer mee, het blijft z'n waarde behouden. Samen met ons kunt u daar voor zorgen. U kunt ons inschakelen voor inventarisatie, advies èn uitvoering van het onderhoud:

  • Tijdens een jaarlijkse of twee-jaarlijkse inspectie inventariseren we welk onderhoud noodzakelijk is en waar u in de nabije toekomst rekening mee moet houden. Vooral bij oudere panden is dit noodzakelijk. U weet waar u aan toe bent. In overleg met u voeren we reparaties en verbeteringen uit.
  • Preventief: We maken samen met u een meerjarenplan voor het onderhoud van uw pand. U bent er zeker van dat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan en we zorgen er samen voor dat in de loop der tijd uw huis, bedrijfspand of ander vastgoed de waarde blijft behouden en in goed staat van onderhoud is.

Inspectie, plannen en uitvoeren

Zorg voor een goed onderhoudsplan voor uw panden. Neem contact met ons voor een eerste inventarisatie en een onderhoudsplan. Of bel direct met tel. 0314 - 390 728. We staan u graag met raad en daad terzijde.