U bent hier:      Home    »    Service

Service

Retail Bouw is de specialist op het gebied van retail (restyling, afbouw) en nieuwbouw. Door ervaring wijs geworden, hebben we daarnaast een eigen serviceteam. Dit team is zeer flexibel en kan voor diverse werkzaamheden worden ingezet. Zelf doen we er vaak een beroep op, als we voor onverwachte situaties staan, zoals bijvoorbeeld wanneer de opening van een winkelpand in het gedrang komt. Het serviceteam heeft al vele malen zijn nut bewezen, waarbij we keer op keer, ondanks tegenslagen, de opening gewoon volgens planning konden laten door gaan. We zijn er trots op, en terecht. Daarmee maken we onze beloften waar.

Verbouw, inspectie, onderhoud en beveiliging

U kunt in diverse situaties een beroep doen op ons serviceteam. Denk daarbij aan:

  • Kleine verbouwingen en renovatie: Voor interne verbouwing van uw bedrijf of huis, voor uitbreiding en voor renovatie.
  • Bouwkundige inspectie: We controleren de staat van uw pand en adviseren u over noodzakelijk onderhoud en geven u uitgebreid en deskundig advies bij uitbreiding
  • Preventief onderhoud: Samen met u maken we een plan om het onderhoud aan uw pand op regelmatige basis uit te voeren. Zo zorgt u dat uw pand in goede staat blijft en de waarde behoudt.
  • Onderhoud: In overleg met u voeren we het onderhoud uit.
  • Hulp bij calamiteiten: Indien nodig, zijn er we binnen 2 uur ter plaatse en lossen we overlast bij calamiteiten direct op.
  • Inbraakpreventie: We adviseren u bij het beveiligen van uw pand. In samenwerking met de grotere beveiligingsbedrijven voorzien we u pand van een passende beveiliging. Daarmee voldoet uw pand aan alle eisen op dat gebied.

Nauw overleg met u

Het aanpassen van een woning of bedrijfspand is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Vaak blijft het huis bewoond of moet een bedrijf doorgaan. Bij de verbouwing gaat het er om, dat het voor u zo comfortabel mogelijk verloopt. Hierop passen we onze werkzaamheden aan. Om te zorgen dat uw pand in goede staat blijft, is goed overzicht over de benodigde werkzaamheden van belang. Ons serviceteam maakt een grondige inventarisatie en voert onderhoud, verbouwing en aanpassingen in nauw overleg met u uit.

Meer informatie
Lees verder over:

Of vraag direct naar de mogelijkheden die het serviceteam u kan bieden: vul het contactformulier in of bel voor een afspraak op tel. 0314 - 390 728.