U bent hier:      Home    »    Retail    »    Warehousing

Warehousing

Op ervaring gebaseerd

Eén van de grootste uitdagingen die we bij de om- en verbouw in de retail tegenkomen, is de planning en uitvoering. In een kort tijdsbestek moet alles gerealiseerd worden. De dag waarop het klaar moet zijn, moet de winkel weer open zijn. Alles is daarop gericht. Toch hebben we te maken met de logistieke realiteit zoals niet tijdige levering door derden, slechte bereikbaarheid van binnensteden en bijvoorbeeld technische problemen bij de verbouw en aanpassingen van een pand voor de casco oplevering.

Just in time (JIT)

Om dit soort plannings- en logistieke problemen de baas te kunnen, beschikken we over een eigen "warehouse". Hierin slaan we zelf alle materialen en te gebruiken producten op.

Materialen en prefab parts

Zo zijn we er zeker van dat alle toeleveranciers de materialen geleverd hebben op het moment dat we met de uitvoering beginnen. We kunnen de diverse prefabs tijdig zelf voorbereiden.
Voorspelbaar en beheersbaar

Voorspelbaar en beheersbaar

Onze medewerkers zorgen er zelf voor, dat op het moment dat zij materialen nodig hebben, deze vooraf aanwezig zijn. Voorafgaand aan de levering staat alles exact gereed zoals we het aangeleverd moeten hebben. Levering gebeurt in de juiste hoeveelheden en op het juiste moment. Dat hebben we zelf in de hand. Ook dat verstaan we onder efficiënt werken. Dat bespaart tijd, veel extra organisatie en maakt het werken onder tijdsdruk voorspelbaar en beheersbaar. Het houdt ons werk plezierig.

Gegarandeerde openingsdatum

En u, als retailer en opdrachtgever, vaart er wel bij, want uw openingsdatum is gegarandeerd. Bekijk ook onze Video: 'Retail Bouw Nederland: Verbouwing in 10 Dagen'.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze werkwijze gebaseerd op warehouse, lean bouw en flexibele inzet van vakmensen, neem dan contact met ons op