U bent hier:      Home    »    Retail    »    Sloop

Sloop: plaats maken voor nieuwbouw

Bij de start van een nieuwe vestiging moet er soms eerst een pand of delen ervan gesloopt worden voordat de (ver)nieuwbouw kan beginnen. Dit kan een ingrijpende gebeurtenis zijn.

Binnen Retail Bouw Nederland hebben we een eigen team dat zich bezighoudt met het voorbereiden en uitvoeren van het slopen en demonteren van bestaande panden.

Zo hebben we het slopen en demonteren in eigen hand. Daarmee slaan we drie vliegen in één klap:

  • Planning: De uitvoering van de sloop past binnen de door ons gegarandeerde planning van de eind-oplevering
  • Administratieve rompslomp: We regelen alle benodigde sloopvergunningen, inclusief eventueel noodzakelijke milieuvergunning
  • Specialisten: We hebben de uitvoering zelf in de hand. 

Constructief slopen

Bij het slopen moet altijd rekening wordt gehouden met de constructie van een pand en de waarde die het pand heeft voor het vervolg van het bouwproject. Zo nodig moeten er tijdelijke nood- of hulpconstructies geplaatst worden om belangrijke delen te conserveren. We voeren de sloop vrijwel altijd zelf uit. Daardoor gebeurt dit gegarandeerd altijd door kundige en vakbekwame mensen.

Met onze ervaring op het gebied van slopen en demonteren zorgen we ervoor dat het veilig, slim en efficiënt gebeurt. Hierdoor bent u er zeker van dat het vlot verloopt en komt de geplande oplever- en openingsdatum niet in het gedrang door de sloop.

Meer informatie

Wilt u meer weten over slopen bij uw nieuw- of verbouwplannen, of wilt u een afspraak maken om dit met ons te bespreken? Vul dan het contactformulier in of bel ons rechtstreeks op tel. 0314 - 390 728