U bent hier:      Home    »    Retail    »    Restyle en afbouw

Restyle of afbouw is topsport

Restyling of afbouw van winkel of bedrijf lijkt vaak op topsport. In zeer korte tijd moet zowel het materiaal als de vakmensen beschikbaar zijn. Vaak is er sprake van logistieke valkuilen: Het pand is vaak slecht bereikbaar in de binnenstad. Het interieur, topdesign, moet soms nog uit het buitenland komen of is niet op tijd compleet aanwezig.

Retail Bouw Nederland loopt voorop

Op al deze terreinen lopen we voorop in de planning en de doelmatigheid. De afgelopen jaren hebben we o.a. voor diverse grote merken restylingen uitgevoerd. Zie de pagina Referenties & Impressies voor enkele bekende voorbeelden.
We doen dit op basis van:

  • lean bouw
  • warehousing
  • inzet specialismen


1. Lean bouw

Het proces van Lean bouw houdt al onze mensen scherp. Zij verbeteren onze werkwijze continu. Grotere en minder grote winkelketens profiteren daar in de loop van de tijd het meest duidelijk van. 

2. Warehousing

Op het moment dat de uitvoering van de planning van start gaat, staan alle materialen gegarandeerd tijdig bij ons gereed voor aflevering. Door warehousing hebben we het gehele logistieke proces zelf onder controle. De planning is niet meer afhankelijk van al dan niet tijdige levering door derden.

3. Inzet specialismen

Inzet van medewerkers met specialismen op alle gebieden van retail, gecombineerd met flexibele werkwijze, maakt een tijdige oplevering binnen de gestelde kwaliteitseisen tot standaard.

Scherpe planning, snel weer open

Bij restyling en afbouw is een zeer scherpe planning noodzakelijk. Lean bouw, warehousing en de flexibele inzet van mensen zorgen ervoor dat wij als Retail Bouw Nederland deze scherpe planning gegarandeerd kunnen nakomen. Dit noemen we ons "10-dagen-retail-make-over"- concept.

Daarnaast hebben we een eigen systeem ontwikkeld om delen van winkel of bedrijf snel en netjes af te zetten: stofvrij en brandveilig. Kijk voor meer informatie ook bij Casco bouw.

Flexibele inzet en de scherpste prijs

Door onze ervaring, flexibiliteit en efficiëncy werken we tegen de scherpste tarieven. Zo rekenen we geen meerprijzen voor avond- en weekendwerk. Wijzigingen zijn mogelijk tot op de werkvloer. Het gaat ons samen met u om efficiëntie, de hoogste kwaliteit en de laagste kostprijs.

Met Retail Bouw Nederland bent u het snelst weer heropend. Wilt u meer over weten over onze 10-dagen-retail-make-over, bekijk dan de videopresentatie van Retail Bouw Nederland, of neem direct contact met ons op.