U bent hier:      Home    »    Retail    »    Onderhoud

Retail: Onderhoud en service

Bij het afbouwen van een nieuwe winkel of het restylen van een bestaande winkel, moet alles in zeer korte tijd èn efficiënt verlopen. Het is van hrt grootste belang dat alles vlekkeloos uitgevoerd wordt. Het gaat daarom bij ons vooral om snelheid, flexibiliteit en kwaliteit. De geplande datum van oplevering moet gehaald worden. Als we uw openingsdatum garanderen, dan komen we dat ook volledig na.

Mede daarom stellen we intern altijd hoge eisen aan onze projectcoördinator, aan de directe communicatielijnen en aan de flexibiliteit om te anticiperen op verwachte stagnaties. Stagnatie betekent een inbreuk de met u als klant afgesproken oplevertijd.

Oplossen van eventualiteiten (24/7)

Maar zelfs op eventualiteiten zijn wij structureel voorbereid. Daarom hebben we ook een serviceteam dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week (24/7) beschikbaar is. Als het nodig is, schakelen we dit team in. Zelfs verrassingen in de laatste fase voor de oplevering kunnen we hiermee de baas. Vraag er maar eens naar. We vertellen graag over onze sterke staaltjes.

Servicetam

Het serviceteam is er niet alleen voor het oplossen van stagnaties. Het staat u ook terzijde als het gaat om:

  • Bouwkundige inspectie: we controleren de staat van uw pand en adviseren u over noodzakelijk onderhoud
  • Preventief onderhoud: samen met u maken we een planning om het reguliere onderhoud aan uw pand uit te voeren. Daarmee zorgt u ervoor dat uw pand in goede staat blijft en zijn waarde blijft behouden
  • Onderhoud: In overleg met u voeren we het onderhoud uit. Indien nodig, zijn er we binnen 2 uur ter plaatse om ervoor te zorgen dat overlast direct opgelost wordt
  • Inbraakpreventie: We adviseren u bij het beveiligen van uw pand. In samenwerking met de grotere beveiligingsbedrijven voorzien we u pand van een passende beveiliging. Daarmee voldoet uw pand aan alle eisen op dat gebied.

Lees meer over deze service die we u hiermee kunnen bieden. Wilt u meer weten over de opleveringsarantie en de inzet van ons seviceteam hierbij, neem dancontact met ons op.