U bent hier:      Home    »    Retail    »    Nieuwbouw

Retail en nieuwbouw

Nieuwbouw in de retailsector is iedere keer weer een uitdaging. Er moeten veel zaken geregeld worden: van vergunningen, planning & opening, tot soms ook aanpassingen aan bestaande panden. Ook kan er nog sprake zijn van sloop of verbouw van een bestaand object.

Efficiënte werkwijze

Retail Bouw Nederland heeft hier al jaren ervaring mee. Onze werkwijze is gebaseerd op 'lean bouw' (zo efficiënt mogelijk werken en dat proces continu verbeteren), warehousing (zorgen dat alle materiaal vooraf beschikbaar is) en een flexibele en adequate inzet van vakkrachten. Daardoor nemen we u veel zaken uit handen, zorgen dat u één duidelijk aanspreekpunt heeft voor het gehele traject en garanderen we u de oplevering voor de openingsdatum.

Turn-key

We vormen een projectteam, waarin ook de architect en de constructeur zitten. We leveren u het project "turn-key" op. Het projectteam regelt naast de complete engineering, ook zaken als bouwvergunning, milieuvergunningen en andere afstemmingen met de overheid.

Unieke werkwijze

In nieuwbouw voor de retailsector zijn we ondertussen zeer ervaren. Het realiseren van uw planning is bij ons in vertrouwde handen. Dit komt door onze unieke werkwijze op basis van:

  • platte organisatie
  • korte lijnen
  • lean bouw projectmanagement
  • warehousing
  • Casco bouw

We leveren de nieuwbouw casco op. Vervolgens bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om afbouw. Zeker als het gaat om de specifieke eisen die u als retailer daar aan stelt wat betreft maatwerk en snelheid. Lees verder over cascobouw.

Tijd en kosten beheersbaar

Dat betekent voor u dat tijd en kosten ook bij nieuwbouw beheersbaar zijn. Met onze werkwijze en onze scherpe kostprijs zijn we uniek in Nederland. Vele grote en kleinere retailconcerns gingen u reeds voor.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in wat we voor u en uw nieuwbouwplannen kunnen betekenen? Of het nu gaat om een eerste idee of een uitgewerkt concept? We denken graag met u mee en adviseren u vanuit onze ruime ervaringen op het gebied van retail en nieuwbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op. U wordt er altijd wijzer van.