U bent hier:      Home    »    Retail

Retail

Afbouw, restyling

Afbouw of restyling van uw winkel stelt veel eisen: aan u als ondernemer en aan de bouwonderneming. Uw zaak moet tijdig weer open zijn voor de klanten. Alles moet in detail geregeld zijn en ook zo uitgevoerd worden. En het aantal dagen dat uw bedrijf dicht zit, moet zo klein mogelijk zijn.

Uw specialist

Retail Bouw Nederland is hierbij uw specialist. Het gaat bij ons om snelheid, flexibiliteit en kwaliteit. Daarbij kunt u ook bij ons terecht als er meer bij komt kijken:

  • nieuw- of verbouw van uw pand
  • samenvoegen van meerdere panden tot één geheel
  • casco bouw
  • sloop en demontage: dat voeren we ook voor u uit
  • Door alles in één hand te houden, kunnen we veel extra kosten vermijden en een scherpe planning garanderen. Uw zaak gaat gegarandeerd op tijd weer open!

Kort tijdsbestek

Meestal moet de afbouw of restyling in zeer korte tijd plaatsvinden. Op de dag waarop de winkel klaar moet zijn, vindt de (her)opening plaats en moet er weer 'gedraaid' worden. Vertraging kost vaak veel geld. In retail is goede planning dan ook van het allergrootste belang. Bekijk ook onze Video: 'Retail Bouw Nederland: Verbouwing in 10 Dagen'.

Turn-key

Om dit proces goed te laten verlopen, nemen we de retailer zo veel mogelijk zaken uit handen. Of het nu gaat om de bouwvergunning, toepassing van milieuwetgeving of de planning van de projectontwik-kelaar. U kunt deze zorg aan ons overlaten. We leveren u het pand 'turn-key' op: U ontvangt de sleutel en kunt daarna meteen aan de slag, precies zoals afgesproken.

Unieke werkwijze

Met onze aanpak hebben we het gehele proces in de hand, zowel in het voorstadium (voor de afbouw) als tijdens de afbouwfase. Wij zijn in staat om snel op te schalen en elk specialisme direct te leveren. Onze werkwijze is gebaseerd op continue verbetering van onderaf ('lean bouw'). Daarbij hebben we de bouw ook logistiek onder controle doordat we alle materialen en producten zelf in opslag nemen (warehousing) en daarmee zelf de aanvoer in beheer hebben. Een extren project-managementbureau heeft u dan ook niet meer nodig.

Meer weten

Bent u overtuigd van ons werk? Bekijk wat we u te bieden hebben op het gebied van restyling, nieuw- of verbouw, of onderhoud.