De gehele winkel is voorzien van nieuwe vloeren en andere kleuren op de wanden. Daarnaast zijn er diverse ruimtes volledig nieuw ingedeeld en opgebouwd. In opdracht van H&M hebben we een ‘Infinity Mirror Room’ gemaakt in een zeecontainer welke opgenomen is in de bouwschutting. Via sociale media kunnen de klanten berichten posten om zo aandacht te geven aan deze winkellocatie.

Het is zeker de moeite waard deze winkel een keer te bezoeken! Wij zijn trots op het resultaat.

dam amsterdam

Geplaatst door: retailbouw op 24 maart 2020

Terug naar boven
Binnenstedelijke panden Restyle Utiliteitsbouw

Werk aan de winkel?

Neem contact met ons op of laat ons jou terug bellen!

Uitgelicht project

Mall of the Netherlands te Leidschendam

Lees dit project
renovatie winkelcentrum
We love Cookies 🍪

Wij, en derde partijen, maken op onze websites gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Zelf instellen’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.

Instellingen voor cookies 🍪

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Zie ook onze cookieverklaring.