De voorgevel is geheel voorzien van het duurzame Moso Bamoo en iets hoger gemaakt, zodat de installaties op het dak niet meer zichtbaar zijn. De tochtsluis is bijna compleet gestript, opnieuw opgebouwd en voorzien van twee automatisch schuifpuien. De brug is aan weerszijden voorzien van grote spiegels zodat de brug wordt opgenomen in de natuurlijke omgeving.

brug_spiegels_noordwijk
gevelrenovatie_duurzaam
gevelrenovatie_noordwijk
renovatie_entree_noordwijk
renovatie_gevel_noordwijk

Werk aan de winkel?

Neem contact met ons op of laat ons jou terug bellen!

Uitgelicht project

Nieuwbouw Retail Bouw te Wehl

Voorheen werkte het team van Retail Bouw vanuit twee verschillende locaties, wat niet altijd ideaal was. Het werd tijd om vanuit één volledig op onze organisatie afgestemde…

Lees dit project
impressie-05
We love Cookies 🍪

Wij, en derde partijen, maken op onze websites gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Zelf instellen’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren en doorgaan’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze cookieverklaring.

Instellingen voor cookies 🍪

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Zie ook onze cookieverklaring.