U bent hier:      Home    »    Bouw    »    Verbouw

Verbouw

Het uitvoeren van verbouw kent z'n eigen problematiek. Vaak blijft een huis bewoond tijdens de verbouw, of blijft winkel of kantoor geopend. Dit stelt hoge eisen aan de uitvoering. De uitvoering moet flexibel verlopen, met de eisen en wensen van de bewoners en andere gebruikers van het pand moet rekening gehouden worden. Korte communicatielijnen zijn van wezenlijk belang voor het succesvol verlopen van de verbouw. Onze organisatie is daar helemaal op ingericht

Speciaal voor verbouw beschikken we over een flexibel serviceteam. U kunt dit team inschakelen voor:

  • Interne verbouwing, zoals badkamer of keuken
  • Uitbreiding aan de buitenzijde van het pand, zoals dakkapel of carport
  • Renovatie van dak, kozijnen, voegwerk, etc.

We hebben veel ervaring met dit soort werkzaamheden. Het gaat om goed afstemming, beheersen van de planning en efficiënte inzet van specialisten. We beschikken zelf over deze specialisten, daarnaast hebben we een efficiënt voorraadsbeheer (Warehousing) en zijn we continu bezig om onze bedrijfsvoering te verbeteren (Lean bouw).

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verbouw? Kijk dan bij onze bouwservice. Weet u wat u wilt, neem dan direct contact met ons op via tel. 0314 - 390 728 of vul ons contactformulier in. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om te bespreken hoe we uw plannen kunnen uitvoeren.