U bent hier:      Home    »    Bouw    »    Sloop en demontage

Sloop en demontage

Bij nieuwbouw of verbouw komt het regelmatig voor dat er eerst gesloopt moet worden. Een deel van een pand of een geheel pand moet wijken. Soms moeten meerdere panden gesloopt worden als sprake is van meer grootschalige vernieuwing.

Slopen is vakwerk

Slopen vereist deskundigheid. Zeker als delen van een gebouw gespaard moeten blijven, is het slopen en demonteren vakwerk dat door specialisten uitgevoerd moet worden. Retail Bouw heeft deze specialisten zelf in huis.

Planning: slopen als onderdeel van bouw

Bij het aannemen van het sloopwerk is ons in detail bekend welke nieuwbouw of verbouw gaat komen. Op basis van deze kennis maken we een sloop- en demontageplan. Daarbij is zorgvuldigheid, nauwkeurige planning en uiteraard kennis van sloop- en milieu-wetgeving altijd erg belangrijk. Ook aan de afvoer voor hergebruik en stort stellen we hoge eisen. Sloop en demontage vindt altijd in nauw overleg met u en het bouwteam plaats.

Laat het gehele bouwtraject inclusief sloop en demontage aan ons over. Daarmee zorgt u ervoor, dat sloop en bouw plaatsvinden zoals u dat voor ogen staat en vervolgens de nieuw- of verbouw volgens uw planning kan worden uitgevoerd.

Duurzaam en milieuvriendelijk

We zorgen ook voor een milieuvriendelijke en duurzame verwerking. Materialen worden zo veel mogelijk hergebruikt. Indien dat niet mogelijk is, voeren we de materialen gescheiden af en zorgen voor een goede en milieuvriendelijke verwerking. Zo sparen we het milieu en dragen we bij aan een duurzame samenleving.

Meer informatie

Wilt u meer weten over sloop en wat daarbij komt kijken? Over hoe de sloop ingepast wordt in uw bouwplannen? Heeft u specifieke vragen over de sloop van bepaalde panden? We leggen u het graag uit hoe wij dat aanpakken en maken een eerste afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Neem dan contact met ons op via tel. 0314 - 390 728 of met behulp van ons contactformulier.